Conopida cu maioneza

de housy in Salate, 24 Noi 2010 | 8470 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conopipe micute / sau 1 conopida mare
  • 2 ou
  • ulei
  • 1 lingura mustar
  • 1 gogosar rosu 
  • marar
  • patrunjel
  • 1 ceapa rosie mica
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu maioneza:

Conopida se spala si se taie/rupe in bucati mai mici dupa care se pune la fiert in apa cu sare Ardeiul se spala se curata de seminte si se tare cubulete Ceapa se curata, se spala si se taie marunt Conopida cand e pe jumatate fiarte se ia de pe foc, se scurge apa fierbinte si se lasa putin la racit. Racita fiind, conopida se taie nu foarte marunt si se alatura intr-un bol cepei si ardeiului

Separat se face maioneza dintr-un ou, ulei cat cuprinde, un praf de sare si o lingurita de mustar. Maioneza se toarna peste conopida si se omogenizeaza totul cu o lingura Se presara marar si patrunjel, sare si piper dupa gust. 

Se serveste rece 

De toamna!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de gogonele verzi